Hej, og velkommen til vores nye lækre hjemmeside!

SENESTE NYT:

• KIMBERHOLDET VINDER SØLV!

• Foreningens dygtige Kimberhold med skytterne Anders V. Pedersen, Rasmus Buus, Anders Andersen og Andreas Andersen vandt sølv ved årets konkurrence - efter de 3 skydninger på 3 forskellige skydebaner. Veggerby vandt guld og Suldrup bronze.

• KimberholdNr2-2021.jpg
  •

• SØREN STEFFENSEN BLEV KREDSMESTER efter formidabel skydning!

• Søren Kredsmester2021.jpg
  • Søren fejede al modstand tilside ved nyligt afholdte kredsmesterskab i jagtskydning i Moseby lørdag. Søren skød 40 i 40 - men måtte ud i omskydning, da en lokal skytte også havde skudt samme. Omskydningen til 2 dublé på hver af de 4 standpladser voldte heller ikke Søren problemer - han gjorde også rent bord her, med 16 duer ud af de 16!

• I holdskydningen blev vores dygtige veteraner nr. 1 og vores seniorhold nr. 2, 2 duer efter de lokale Moseby skytter.

• Herunder er der nogle billeder fra arrangementet. Desværre var kredmesteren og andre skytter taget hjem inden præmieoverrækkelsen og er derfor ikke at finde på "skamle"billederne.

• Kredsmesterskabet er samtidig kvalifikation til DM, som afholdes i Herning, den 24-25 juli. Samtlige Nibe skytter og hold kvalificerede sig (selvfølgelig!)

• KredsmesterVeteranIndividuelt.jpeg
  • Karl skød 39/41 og blev nr. 2 efter omskydning om 2. pladsen, som han vandt suverent.
  • KredsmesterVeteran.jpeg
  • Veteranholdet med Karl, Lars Ditlev, og Peter Olsen øverst på skamlen!

• KredsskydningSenior.jpeg
  • Carl Anders nyder sin flotte sølvmedalje - jo, han tog en for holdet, som man siger! Carl Anders var eneste tilbageværende fra seniorholdet, der  endvidere består af Søren Steffensen, John Christensen, Michael Troelsen.

• Kredsskydning2.PNG
  • Lars Ditlev fra veteranholdet lavede også en flot serie med 37/40!

• Kredsskydning1.jpg
  • Vi var det velsignet med det dejligste sommervejr, her Henrik Holm, Carl Anders, Johnny Derosche, Michael Pedersen og veteranholdet på standpladsen i baggrunden.

• KREDSENS ÅRSMØDE AFHOLDES MANDAG, DEN 14. JUNI i DGI-Huset Jens Møllers Vej 3 9440 Aabybro.

• Indtegning og sandwich ved ankomst fra kl. 17.30

Vi har 6 stemmer i Nibe Jagtforening, men alle medlemmer er selvfølgelig meget velkommen til at deltage. Foreningen betaler for mad og drikke.

• Tilmelding og praktiske oplysninger finder du via linket her:

ALLE deltagere SKAL tilmelde sig via linket på hjemmesiden -

FRISTEN FOR TILMELDING ER 9. JUNI KL. 12.00

Dagsorden og forslag til afstemning, samt liste over delegerede kan printes direkte fra siden på hjemmesiden (Link herover)

Vi glæder os til at se jer,

På Kredsbestyrelsens vegne; Grethe Jakobsen, Kredsformand

• BUKKEPRAL :-)

• På trods af majvejret, bliver der dog skudt bukke :-)

• Vi ligger meget gerne jeres bukkebilleder op her på siden. Vedhæft gerne en lille historie til dit trofæ.

• Der er en præmie til bedste historie/billede efterfølgende sæsonen! Send billede og historie til Peter; pmk@danfoss.com eller 25256414

• Gå ind under "Nyheder" og "Bukkepral" - og se de gode bukke, der allerede er leveret.

• Runde fødselsdage :-)

• Nu har vi endelig fået de mange fødselarer op på siden her!

• Gå ind under "Nyheder" og "Fødselarer" - og se de mange medlemmer, som har haft rund fødselsdag i løbet af året.

• Foreningens æresmedlem Leo Frederiksen har besøgt dem alle og skrevet de gode beretninger fra besøgene.

•
  • Nibe og Omegns Jagtforenings tidligere formand Per Sørensen har rundet et skarpt hjørne, 60 år

• IMG_5636.JPG
  • Den 14. maj kunne Per (Potten) fejre sin 60 års fødselsdag.

• Per har gennem mange år været en særdeles vellidt formand i Nibe jagtforening og han har initieret rigtig mange af de aktiviteter, som foreningen nu kan tilbyde sine medlemmer.

• Per er en fantastisk dygtig og ihærdig jæger. Han har stor jagterfaring og ved om nogen, hvordan man afholder jagt, således såterne altid drives optimalt. Per er en ledertype, og dygtig til at planlægge en jagtdag, så alle får tildelt gode poster. Det er altid særdeles fornøjeligt, at være i selskab med Per, samt nyde godt af hans mange traktementer på jagterne.

• Kæmpestort tillykke skal lyde her fra Nibe Jagtforening - og mange tak fordi vi stadigvæk kan trække på din hjælp i foreningen og gøre brug af dine erfaringer.

• Jægerhilsen og TILLYKKE, Peter Knudsen

•
  • Foreningen har fået nyt jagt i Aars skov - og der er nu dannet konsortie.

• Vi har lejet jagten i Aars Skov, 150 hektar skovområde og der er nu dannet et 10 mands konsortie under foreningens jagtudvalg.

• Vi søger videre efter flere jagtarealer til vore medlemmer, så hvis du kender til interessante jagtmuligheder, kontakt da Søren Steffensen på 51944060.

• Jagthornsblæsning flytter fra søndag eftermiddag til mandag aften fra kl 19. Første gang mandag d.19. april . Kontakt evt. Bjarne Skinnerup på 29369926

• Flugtskydningsbanen er åben for alle på tirsdage fra kl. 18 til 21 (se kalender). Kontakt Henrik Holm på , hvis du har brug for instruktør.

• Riffelskydning starter torsdag den  8. april kl 18 - 20. Se alle skydedatoer i kalender. HUSK tur til hjortebane i Hadsund den 5. juni - tilmelding til Jan Jensen 30257052 (max. 12 deltagere!)

• Generalforsamling den 13. februar: UDSAT pga. Corona - der indkaldes til ny ordinær generalforsamling, så snart forsamlingsforbuddet ophæves.

Arrangementer i Nibe Jagtforening:

28.08.2021
Genladning Nibe Jagtforening afholder et genladningskursus. Når du laver dine egne patroner har du mulighed for et ...