Bukkepral 

Herunder vil vi løbende ligge medlemmernes bukkebilleder op - de seneste øverst. Send meget gerne jeres billeder og medfølgende historie til: pmk@danfoss.com eller 25256414

Bukkepral 2021

Se eller gense alle de flotte bukke fra sidste års bukkejagt. Oplev spændingen fra jagten igen, og fortæl din nabo historien en ekstra gang imens du venter på det atter bliver d.16 maj.

 

 

Peter Knudsen udnyttede 13. juli aften chancen til denne gaffelbuk;

Ego 13-7 aften2.jpg

 

Poul Jacobsen skød denne buk i foreningsjagten Aars skov - det er buk nr. 3 fra skoven - og det virkeligt velfortjent, Poul har gjort en kæmpe indsats med etablering af tårne og stiger i skoven;

Poul Jakobsen 1-7.jpg

 

Bjarne Andersen skød denne fine buk torsdag, den 1. juli - Bjarnes 3. buk i sæsonen, TILLYKKE;

Bjarne 1-7.jpg

 

"...så leverede skovbo igen en gammel stærk retur buk" - "jeg havde set ham flere gange og været på skudhold af ham 4 gange, men han var en snu gammel kriger, men i går morges (red.:den 22. juni) klappede fælden" - Jørgen Ullits har indsendt denne lille historie og super billede af sin flotte buk nr. 2 i sæsonen fra ejendommen Skovbo i Byrsted;

Ullits2-22-6.jpeg

 

Andreas Bruhn har nu fået gang i bukkejagten, med endnu en fin ulige seksender, 2 mandag aftener i træk :-)

Læs også Andreas' historie nedenfor;

Nu går det hurtigt med bukke chancerne og heldet.
Jeg var taget på mosestykket og satte mig stigen denne mandag aften hvor landsholdet også havde tur i den. Søndag aften havde jeg set en buk jage med en anden på stykket, men jeg havde ikke rigtig nogen ide om hvordan de så ud, så jeg håbede at få noget at se denne aften.

Der  var masser af dyr ude i området generelt og ca 2150 kom en rå ud lidt længere henne end hvor jeg sad - hun havde et lille lam med, jeg nød synet det var det første lam jeg så denne sæson. Hun gik på tværs af byg stykket jeg sad i kanten af og gik til den anden kant af stykket og nippede i diverse grønne planter langs kanten. Lige med fik jeg øje på bukken inde i naboens høje tidsler han var på vej ud til råen, så kan det nok være jeg fik fundet riflen frem i stedet for hånd kikkerten. Han kom ud i kanten og var egentlig lige på grænsen, men råen ville ikke have ham i nærheden af lammet så hun fik lammet væk og begyndte at trække væk ud på byg stykket over mod mig. Han fulgte efter. han nåede 15-20 meter ud, stod med siden til - jeg trykkede på aftrækkeren og han faldt på stedet for en høj kugle. 

ABruhn_Ulige_6_er21-6.JPG

 

Søren Steffensen har skudt denne gamle returbuk, den 21. juni aften;

søren_2_Hobro.jpg

 

Michael "Lykke" Pedersen skød denne ulige seksender på Tagmarken lørdag aften, 19. juni;

Lykke 19-6.jpg

Michael Ditlev har skudt sin buk nr. 2 i sæsonen, det var om aftenen, den 16. juni;

Michael Ditlevnr.2 16-6 aften.jpg.png

 

Andreas Bruhn har sendt denne jagthistorie sammen med billedet af sin fine buk fra Try, skudt den 14. juni;

Tredje gang gik den ikke længere!

Bukken her var meget revir fast og dette var tredje gang jeg kunne skyde ham. Første gang jeg havde ham for var kun små tre uger efter min operation så jeg skød ikke - lægens ordre om ikke at belaste kroppen for meget blev overholdt.

Anden gang var det 1 minut i lukke tid og jeg havde opgivet det for den aften. Men stødte ham og en rå da jeg begyndte at gå hjem - de var såmænd ikke mere end 30-40 meter fra mig, men det hele blev noget usikkert med skyde stok også videre så han slap igen.

Nå men denne aften var jeg kommet lidt sent hjemmefra og var fremme godt 2000 - så snart jeg kom ud af bilen og kiggede lidt med kikkerten spottede jeg ham ovre i naboens hegn - 5-600 meter ude. Desværre kunne jeg ikke komme den vej fordi vinden ville bære direkte over til ham. Jeg skyndte mig i stedet for af sted til det hjørne han plejer at træffes i, jeg vidste jo hvor han var og tænkte han måske ville kom der til senere. På vejen stødte jeg en gaffelbuk, som også er i området - han løb i den retning hvor jeg havde set ham her, så jeg var ærgerlig, men sådan var det.

Efter en times tid kom han ud på bygmarken igennem skel hegnet og så ud til at ville på tværs af marken, men skiftede mening og kom hen mod mig. På ca 55 meter stoppede han perfekt med siden til og han gik direkte ned i skuddet.

AndreasBruun14-6.JPG

 

Steen Christensen har skudt denne fine gaffelbuk på foreningens jagt i Aars skov, den 11. juni om aftenen. "jeg sad på min jagtstol i område 3 og så pludselig bukken dukke op - eller rettere kun ryggen af bukken og cirka 150 meter inde i såten. Så jeg måtte op at stå, og fik godt anlæg op ad et træ. Bukken forsvandt efter skuddet, og da jeg ikke umiddelbart kunne finde den, ringende jeg efter sweisshundefører Elon Godiksen. Hans hund fandt den hurtigt, stendød 50 meter inde i tykningen". 

SteenAarsSkov11-6.jpeg

 

Jan Lauritzen har 9. juni leveret denne ejendommelige jagthistorie sammen med  bukkebilledet. "jeg har sat mig på toppen af en bakke med lavt korn og kan kun se et lille stykke frem, pga. hældningen på bakken. Jeg har ikke siddet ret mange minutter, da kornet 'åbner sig' og en ræv kommer løbende ret op imod mig - den bliver jagtet af en rå, og lige bag den kommer der en buk! Så er det med at komme op  at stå!! Ræven suser forbi min ene fod, råen drejer af kun et par meter før mig, bukken sætter forbenene i og stopper brat op - og jeg slipper kuglen... så det sidste den så i denne verden var JanL!"

Jan Lauritzen9-6.jpeg

 

John (smed) Christensen har endnu engang været på jagt og skudt sin sommerbuk nr. 3 - John medsender til billedet denne lille historie; 

Hermed billede af bukken, som ville gemme sig ude i rapsen. Da råen ville ind i skoven kom han også med, men der sad jeg og var klar med en kugle og efter en spurt på ca. 30 meter lå den forendt under et træ;

John smed nr. 3 6-6.PNG.jpg

 

Jan Nielsen (Viderup) har 7. juni leveret denne fine mørke buk;

Jan Viderup 7-6.png

Claus Jensen har 6. juni aften, skudt den lille seksender;

Claus Jensen 6-6.JPG

 

Bjarne Andersen har sendt denne historie til den meget specielle og flotte abnorm buk, som han har skudt 2. juni aften. Ulige 8' ender?

Her Bjarnes beretning: I aftes kl 21:58 trådte den her specielle herre lige nøjagtig så meget frem fra skoven, at et forsvarligt skud var muligt. Han tegnede for en god kugle, og løb ind i skoven, hvor han kom fra. Jeg ventede et par minutter, og gik til skudstedet, hvor der var pænt meget sweiss. 10 meter inde i skoven, ligger han forendt, og der går det først op for mig, hvor speciel han er.

Bjarne nr.2 d. 2-6 aften.jpeg

 

Foreningens mangeårige medlem og dygtige riffelskytte Jørgen Ullits, leverede denne "lille pjevs", som Jørgen selv indberetter med billedet herunder:-)

Den flotte flotte buk er skudt den 31. maj om morgenen på Jørgens ejendom "Skovbo".

JørgenUllits31-5.jpeg

 

Søren Steffensen fik langt om længe hold på den snu og megasky buk, da den pludseligt viste sig frem fredag aften (28/5). Der var ikke meget betænkningstid, beretter Søren - men bukken faldt for en flot placeret bladkugle. Spændende om den også kan nuppe metal?

SørenSteffensen.jpg

 

Michael Troelsen har skudt denne fantastisk flotte buk, tænker den går i medalje - spændende! Det er så Michaels buk nr. 2 i sæsonen, flot!

Troelsen nr. 2.png

 

Henrik Holm har skudt den 1. buk på foreningens nye jagt i Aars Skov. En flot og kraftig buk, skudt i område 3, den 26. maj om aftenen. Henrik havde bare siddet på sin jagtstol i 3 minutter, da den træder frem på et spor 150 meter ude.

HenrikHolm 26-5 aften AarsSkov.jpeg

 

Bjarne Andersen har 26-5 aften skudt denne flotte fyr på sin egen jagt i Grydsted. Bjarne beretter; "jeg skød ham lige inden lukketid, her til aften. Og jeg havde ikke set ham før". Altid spændende, at der kommer nye bukke på ens terræn, som man ikke har kendt til - og så af sådan en kaliber!

Bjarne 26-5 aften.jpeg

 

Lars Høygaard har 24-5 morgen 05:05 skudt denne fine 6'ender:

Lars Høygaard 24-5.JPG

 

John (smed) Christensen har 23-5 aften skudt sin buk nr. 2 i denne sæson. Jo, jo, John kan nok få den gamle R93 til at "gø":

John smed nr. 2 23-5.PNG

 

Michael Troelsen har 23-5 aften, skudt denne høje herre:

Troelsen 23-5.PNG

 

Michael Ditlevs buk fra 20-5, aften:

Michael Ditlev 20-5 aften.jpg

 

Jan Lauritzen den 19. maj:

Jan Lauritzen19-6.jpeg

 

Mads Ditlevs buk fra 17-5:

MadsDitlev.JPG

 

John Christensen(smed) har skudt "Pilebukken" i Hemdrup:

JohnChristensen.PNG

 •  

 • Martin Staun fik indviget sin nye Blaser:

 • MartinStaun.PNG
 •  

 • Kim Kimbo har skudt denne fine buk den 18-5:

 • KimKimbo.PNG
 •  

 • Bukkepral jagtforeningens klubhus pænt besøgt af mange af foreningens jægere med mange fine beretninger om morgenens oplevelser.

 • En flot buk blev præsenteret, skudt af Niels Rubin, og Henrik Holm som skaffer serverede kaffe rundstykker samt en lille en.

 • Jagthornsblæserne indledte med vildtparade og sommerbukken og sluttede med på gensyn jægerhilsen Leo 🇩🇰📯🦌

 • IMG_5639.JPG
 • IMG_5640.JPG

Her, en lykkelig Niels Rubin med sin fine buk:

IMG_5638.JPG 

© 2023 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/