Bukkepral

Herunder vil vi løbende ligge medlemmernes bukkebilleder op - de seneste øverst. Send meget gerne jeres billeder og medfølgende historie til: pmk@danfoss.com eller 25256414

Jan Lauritzen har 9. juni leveret denne ejendommelige jagthistorie sammen med  bukkebilledet. "jeg har sat mig på toppen af en bakke med lavt korn og kan kun se et lille stykke frem, pga. hældningen på bakken. Jeg har ikke siddet ret mange minutter, da kornet 'åbner sig' og en ræv kommer løbende ret op imod mig - den bliver jagtet af en rå, og lige bag den kommer der en buk! Så er det med at komme op  at stå!! Ræven suser forbi min ene fod, råen drejer af kun et par meter før mig, bukken sætter forbenene i og stopper brat op - og jeg slipper kuglen... så det sidste den så i denne verden var JanL!"

Jan Lauritzen9-6.jpeg

John (smed) Christensen har endnu engang været på jagt og skudt sin sommerbuk nr. 3 - John medsender til billedet denne lille historie;

Hermed billede af bukken, som ville gemme sig ude i rapsen. Da råen ville ind i skoven kom han også med, men der sad jeg og var klar med en kugle og efter en spurt på ca. 30 meter lå den forendt under et træ;

John smed nr. 3 6-6.PNG.jpg

Jan Nielsen (Viderup) har 7. juni leveret denne fine mørke buk;

Jan Viderup 7-6.png

Claus Jensen har 6. juni aften, skudt den lille seksender;

Claus Jensen 6-6.JPG

Bjarne Andersen har sendt denne historie til den meget specielle og flotte abnorm buk, som han har skudt 2. juni aften. Ulige 8' ender?

Her Bjarnes beretning: I aftes kl 21:58 trådte den her specielle herre lige nøjagtig så meget frem fra skoven, at et forsvarligt skud var muligt. Han tegnede for en god kugle, og løb ind i skoven, hvor han kom fra. Jeg ventede et par minutter, og gik til skudstedet, hvor der var pænt meget sweiss. 10 meter inde i skoven, ligger han forendt, og der går det først op for mig, hvor speciel han er.

Bjarne nr.2 d. 2-6 aften.jpeg

Foreningens mangeårige medlem og dygtige riffelskytte Jørgen Ullits, leverede denne "lille pjevs", som Jørgen selv indberetter med billedet herunder:-)

Den flotte flotte buk er skudt den 31. maj om morgenen på Jørgens ejendom "Skovbo".

JørgenUllits31-5.jpeg

Søren Steffensen fik langt om længe hold på den snu og megasky buk, da den pludseligt viste sig frem fredag aften (28/5). Der var ikke meget betænkningstid, beretter Søren - men bukken faldt for en flot placeret bladkugle. Spændende om den også kan nuppe metal?

SørenSteffensen.jpg

Michael Troelsen har skudt denne fantastisk flotte buk, tænker den går i medalje - spændende! Det er så Michaels buk nr. 2 i sæsonen, flot!

Troelsen nr. 2.png

Henrik Holm har skudt den 1. buk på foreningens nye jagt i Aars Skov. En flot og kraftig buk, skudt i område 3, den 26. maj om aftenen. Henrik havde bare siddet på sin jagtstol i 3 minutter, da den træder frem på et spor 150 meter ude.

HenrikHolm 26-5 aften AarsSkov.jpeg

Bjarne Andersen har 26-5 aften skudt denne flotte fyr på sin egen jagt i Grydsted. Bjarne beretter; "jeg skød ham lige inden lukketid, her til aften. Og jeg havde ikke set ham før". Altid spændende, at der kommer nye bukke på ens terræn, som man ikke har kendt til - og så af sådan en kaliber!

Bjarne 26-5 aften.jpeg

Lars Høygaard har 24-5 morgen 05:05 skudt denne fine 6'ender:

Lars Høygaard 24-5.JPG

John (smed) Christensen har 23-5 aften skudt sin buk nr. 2 i denne sæson. Jo, jo, John kan nok få den gamle R93 til at "gø":

John smed nr. 2 23-5.PNG

Michael Troelsen har 23-5 aften, skudt denne høje herre:

Troelsen 23-5.PNG

Michael Ditlevs buk fra 20-5, aften:

Michael Ditlev 20-5 aften.jpg

Jan Lauritzen den 19. maj:

Jan Lauritzen19-6.jpeg

Mads Ditlevs buk fra 17-5:

MadsDitlev.JPG

John Christensen(smed) har skudt "Pilebukken" i Hemdrup:

JohnChristensen.PNG

•

• Martin Staun fik indviget sin nye Blaser:

• MartinStaun.PNG
  •

• Kim Kimbo har skudt denne fine buk den 18-5:

• KimKimbo.PNG
  •

• Bukkepral jagtforeningens klubhus pænt besøgt af mange af foreningens jægere med mange fine beretninger om morgenens oplevelser.

• En flot buk blev præsenteret, skudt af Niels Rubin, og Henrik Holm som skaffer serverede kaffe rundstykker samt en lille en.

• Jagthornsblæserne indledte med vildtparade og sommerbukken og sluttede med på gensyn jægerhilsen Leo 🇩🇰📯🦌

• IMG_5639.JPG
  • IMG_5640.JPG

Her, en lykkelig Niels Rubin med sin fine buk: