Bukkepral 2022

Herunder vil vi løbende ligge medlemmernes bukkebilleder op - de seneste øverst. Send meget gerne jeres billeder og medfølgende historie til: andersdroob@gmail.com eller 30629211.
Husk at jægeren der har taget Årets bukkebillede modtager en gave fra jagtforeningen.

Marc Poulsen skød nedenstående buk d.18 maj.

Lars Høygaard skød nedenstående buk d.16 maj.

Lars uddyber med en lille historie omkring oplevelsen:

"Bukken kom til syne meget svagt i tågen på ca. 110 meter kl 05.28 på vej mod naboskel. Bukken går direkte under solen der er på vej op, som gør at jeg ikke kan se den i riffelkikkerten da tågen og solen blænder. 15 meter før bukken når skel er den kommet fri fra solen, og den vælger at standse op, her får jeg bukken i kikkerten og sender en høj kugle afsted, der forender bukken på stedet."

Nedenstående buk er skudt af Mads Ditlev d.16 maj.

Nedenstående buk er skudt af Mathias Due d.16 maj.

Nedenstående buk er skudt af Poul Jacobsen d.16 maj.

På nedenstående billede kan du se de fire bukke, der blev fremvist til Bukkepral d.16 maj om morgenen.

Bukkene er blevet skudt af følgende jægere: Martin Sørensen,  Poul Jacobsen (skudt i Aars Skoven), Mads Ditlev og Mathias Due.
Tillykke til de dygtige jægere.