Rågeregulering omkring Nibe,

Tidligere I år satte jagtforeningen et nyt tiltag i søen – nemlig rågeregulering i råge-kolonierne omkring Nibe by. Der blev i alt holdt en 4-5 jagter, hvor vi mødtes en lille gruppe jægere til et rundstykke efterfulgt af en times regulering i kolonierne.

Det var første år vi prøvede kræfter med denne opgave, så foreningen havde allieret sig med vores mangeårige medlem Jan Lauritzen, som er rutineret i netop rågeregulering. Dette for at sikre høj sikkerhed og minimal forstyrrelse i områderne.

Rågereguleringen var en kæmpe succes, hvor det lykkedes at nedlægge over 100 fugle tilsammen, fordelt på de afholdte reguleringer. Succesraten på reguleringen var i høj grad styret af vejr og vind, så nogle af reguleringsjagterne var selvfølgelig bedre end andre.

Sikkert skudvinkel (-;

Flot udbytte..

Fuglene kan være svære at spotte..

Flere øjne ser bedre (-;

Hold øje med hjemmesiden, hvis du kunne tænke dig at være med til denne spændende jagtform næste år.