Alle er velkommen på Nibe skydebane.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af Nibe Jagtforening, for at skyde lerduer på vores flugtskydningsbane. Alle er velkommen til at komme og prøve banen. Vi har uddannet flugtskydningsinstruktører, som for det meste kan hjælpe. Det er også muligt, at gå rundt på banen selv hvis man ønsker det. Jagtforeningen har 2. stk. haglgeværer, som det er muligt at låne. Har du ikke jagttegn, er det et krav, at der går en instruktør med rundt på banen.

Det er muligt at skyde på alm. jagtbane og nordisk trap. Ved hver standplads skydes der fra et støjhus, så man kan være helt sig selv på standpladsen, hvis man ikke ønsker, at der står andre bag ved en.

Patroner kan købes på banen til 35 kr. for 25 stk. Man er også velkommen til selv, at medbringe patroner. Hvis du har spørgsmål på banen, så spørg i kiosken. Vi vil gøre alt, for at du får en god oplevelse(-;

Vi ses på banen!